Maria Redig

Samtalsterapeut (steg 1 och KBT), dipl. coach, röstterapeut/Terapeut med rösten och kroppen som verktyg, borgerlig officiant och föreläsare.

Jag har dryga 35 år ”på nacken” som frisör och ca 17 års utbildning inom psykoterapi, plus oändlig livserfarenhet personligen i livet. Har i snitt 550 timmar enskild terapi/år. 2008 blev jag utnämnd till Sveriges första frisörpsykolog och har varit i media bl.a i flera radioprogram, tidningar och i TV4 morgonsoffa med Steffo Thörnqvist och Jenny Strömstedt.

Jag har varit ”radiopsykolog” på radio Gällivare som en återkommande del i programmet.

För att få människor att veta mer om vem jag är och vad jag kan bidra med satte jag upp en föreläsningsföreställning på Scalateatern i Stockholm som jag sedan tog på turné i Sverige. – Modig? Nej, jag heter Redig.

I samma veva gav jag ut en dubbel CD – att slappna av. Den ger självkänsla, kraft och medvetenhet att leva livet! 8 st klara, enkla övningar och underbar lugn musik till ett friskare liv. Den finns på Spotify och Youtube.

Jag har kurser, föreläsningar och andra arrangemang runt om i landet. Jag är just nu aktuell med min kurs – Led dig själv och andra, att utveckla ditt ledarskap, tjäna både tid och pengar, bli medveten om din potential och sluta stressa i onödan (denna kurs är uppbyggd på tre tillfällen) Kan hållas i hela landet.

Jag har en stor verktygslåda vilket leder till:

  • Alla agerar utifrån en självmedvetenhet
  • Rak kommunikation, här och nu (närvaro)
  • Alla tillåts att växa och vara den dom är
  • Företaget/familjen blir växande, med hållbar lösning

Jag finns på Sveriges talare.

Välkommen!