Stresshantering

Hitta din inre balans. En kombination av koncentration, avspänning, visualisering och andning. Det hjälper dig att lugna sinnet, slappna av och få bättre sömn.

Ett bra hjälpmedel för dig som är stressad, utbränd eller sover dåligt.

Avslappning och andning är grunden för välmående på insidan. Stress, utbrändhet, ilska, dålig sömn, oro, rädsla, relationsproblem, nervositet, dålig självkänsla och själv förtroende är ex. på vad som utvecklas när vi inte andas och har lugn och ro på insidan. Det hjälper dig att vara starkare på möten och i kommunikationen med andra. Som flygvärdinnorna alltid säger i sin säkerhetsdemonstration; Ta luft till dig själv först, sedan hjälp andra. DU ÄR VIKTIGAST!

 

Genom erfarenhet av alla års arbete med människor och deras behov av lugn och ro föddes idén om en CD.

Den motverkar t.ex.  stress, utbrändhet, ilska, dålig sömn, oro, rädsla, relationsproblem,
nervositet, huvudvärk, dålig självkänsla och självförtroende. Den är även bra för alla människor som känner ensamhet, t.ex. inom äldrevården. Den ger lugn och ro i klassrummen och för sjuka personer.
Den är även bra stöd och arbetsredskap till personer som jobbar med chefer, lednings- och arbetsgrupper av olika slag.

Ja, denna CD har inga begränsningar, det finns bara möjligheter, Den hjälper dig att lugna sinnet, slappna av och få bättre sömn och jämnare humör. Den hjälper dig att vara starkare på möten och i kommunikationen med andra. Din koncentration, energi, glädje, livslust och det positiva fylls på.
Det är 8 st konkreta övningar till en fastare grund att stå på och ett friskare liv!

Den finns på Spotify och Youtube.