Röstterapeut

Befria din röst, öka/förbättra kommunikationen och lås upp kreativa uttryckssätt.

Människans röst är det mest kraftfulla redskapet vi har tillgängligt för att "hela" och förändra vår medvetenhet om oss själva. Varje ord vi säger bär på tonen av hur vi låter utifrån vårat instrument av kommunikation och helande.

Att förstå hur viktigt det är att tona och använda sig av detta instrument förändrar inte bara våran egen medvetenhet utan också alla som hör våra toner i form av röst, vad vi verbaliserar eller uttrycker. Att öppna upp och frigöra halsens chakra tillåter en frihet till självuttryck som stödjer våran kommunikation och healing på alla nivåer. Rösten är lika unik som dina fingeravtryck och reflekterar och aggerar som en karta till våran kropp, personliga och den kollektiva historien och vår egen historia. För varje upplevelse vi har gått igenom i livet så behåller kroppen våra minnen på samma sätt som en bandspelare som spelar in ljudeffekter.

Resan är villigheten att tillåta ljudet/tonen (kallas även toning) att resa genom de olika lagren av de mänskliga energisystemen, detta gör att kroppen kommer tillbaka till balans och du kommer att komma ihåg din obegränsade kreativitet, lekfulla inre barn och manifestera ditt äkta JAG.

Pågrund av att allt liv består av vibrationer och vi håller ärvd visdom och kunskap i vårat DNA system, vi kan reda ut vårat DNA cellers kodning genom ljudvågor. Våra celler är vibrerande energi. Genom varierande röst voice tekniker kan du lära dig steg för steg att frigöra djupare och djupare lager av våra cellers minnen.