Life Creation en

redig2

Maria Redig – Lifecreation

Psychoterapist, Hairdresser, Coach, Speaker and Soul Voice® … 

Soul Voice

Soul Voice®

Free your voice, improve communication, and unlock creative expression. soulvoice.net

The human voice is the most powerful tool we have available to us to change our image/consciousness of ourselves. Each word we utter creates by its sound how we are perceived starting from our communication style and our being.

 


Läs mer här!

Psychoterapist

As a psychotherapist, I have long personal experience and training in both running a business and as working as a certified therapist. I have served on several boards and worked internationally.

From these experiences, I know that it can be lonely “on top” and challenging as an employee manager or in a family. In this area I can help.

 


Läs mer här!

paret
focus

Coaching

To understand others you must understand yourself first and to se youre self and the body as a home which needs to be cleaned now and then.
Our state as individuals is linked to the state of the world; individual training gives shared development.


Läs mer här!

Hairdresser

A combined coloring and styling is always best, since it allows for more creativity. The customer’s beauty is allowed to shine through fully.

Now Maria works at Min syster & jag, Arsenalg 3 in Stockholm.

All are welcome to enjoy a pleasant conversation, to be pampered, and to find the right style for you!


Klicka här

010
maria-yoga 1200

Maria Redig

Psykoterapeut (steg 1 och KBT), livscoach, Soul Voice practices, Sveriges första frisörpsykolog och föreläsare.

Jag har dryga 30 år ”på nacken” som frisör och ca 12 års utbildning inom psykoterapi, plus oändlig livserfarenhet personligen i livet. Har i snitt 550 timmar enskild terapi/år. 2008 blev jag utnämnd till Sveriges första frisörpsykolog.


Klicka här

Rekommendationer

Maria var ett ovärderligt stöd i samband med min separation. Jag fick enkla kraftfulla verktyg som är lätta att förstå och använda även i pressade situationer.
Dessutom är du enkel att prata med det känns inte som terapi, alltid mycket trevligt och roligt.
Tack!
Anders 50+
Vårt team har genom våra gruppsamtal blivit mer sammansvetsat.  Vi har vuxit som grupp då vi identifierat arbetsgruppen och gjort våra olikheter mer tydliga för varandra. Utifrån detta har vi fått ökad respekt för varandras arbete och arbetsro. Vi kan lättare focusera på glädje och det som är bra, vilket har resulterat i mer focus på att ta tag i och slutföra “svåra” saker och gå vidare i arbetet. Vi är mer konkreta och tydliga i vad vi vill o vad vi behöver prioritera. Nu kan vi ytterligare växa som grupp och välkomna nya medarbetare på ett helt nytt sätt. Vi är glada att vi fått den här chansen att träffa Maria Redig.
Leg. Audionomerna på Hörcenter, Sophiahemmet
Maria har ett bra lyssnande, hon har en fantastisk förmåga att hjälpa dig i dina livsutmaningar, allt för att du ska komma närmare det som verkligen är du. I terapissesionen är hon en väldigt bra vägledare och support för att du ska kunna hjälpa dig själv mot dina mål. För mig har ett av resultaten varit att jag känner ett större lugn, att jag är mer grundad och närvarande i nuet. Jag känner att processen fortsätter även efter avslutad behandling. Jag har oxå fått redskap som hjälper mig i mitt dagliga liv.
Man 50år, världsartist
Att börja gå till Maria är ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. Hon har hjälpt mig “hitta mig själv” och även gett mig redskap att fortsätta jobba med mig själv i vardagen. Allt som gör att den personliga utvecklingen rör på sig och var dag är mer befriande än den andra. Maria är insiktsfull och har en fantastisk förmåga att se, känna av, bedöma exakt vad som händer bakom ens fasad, vilket vägleder terapisessionerna mot de jobbigaste samtalen men de rätta. Hon har även ett stort hjärta vilket kändes viktigt för mig för när man väl har valt att göra en förändring med sig själv/sitt liv vill man kunna anförtro sig helt – hon är närvarande och bryr sig på riktigt.
Kvinnlig VD , 25 anställda
Maria är ej en coach som fixar till något, hon ser till att du själv är helt tillfreds med dig och får en hållbar lösning. Hon är förtroendeingivande, lugn, trygg och är väldigt bra på att lyssna på allt även det som inte sägs. Maria ger klienten utrymme där det inte finns dömmande utan allt är accepterat. Det goda och det sk. dåliga får komma fram och visas. Det har möjliggjort för mig  att acceptera mig själv och därmed alla andra på ett helt nytt sätt. Maria har en fantastisk humor så när det är som jobbigaste och de mest eländiga “grejer” som kommer upp så kan vi skratta åt det! Väldigt befriande och läkande. Detta är ingenting jag skulle vilja vara utan i mitt liv, gåvan att få komma till Maria. Boka tid du också!
Man 50 år, NLPutbildare o VD
Maria har varit observatör gällande vid tämligen infekterad relation, skola och hemmet. Maria antecknade flitigt under hela mötet och förmedlade detta till oss rektorer och föräldrar. Det vi fick höra var en mycket tydlig och i högsta grad analyserande sammanfattning av samtalet. Vi fick dels en bild av barnets tillvaro på hemmaplan, dels hur eleven hade det i skolan och utöver detta hur vi kunde gå vidare. Det jag uppskattade allra mest var det värderingsfria sätt på vilket Maria lyckades förstärka nödvändigheten av den, än så länge ganska sköra viljan, från föräldrarna att bli skolans samarbetspartners i stället för dess fiender. Jag blev djupt imponerad och insåg att en “Maria kraft” har varje skola behov av – en fristående person med förmåga att vara i högsta grad delaktig utan att ta ställning men ger med sig av det som iakttagits förpackat på ett sådant sätt att det skapar trovärdighet både för skolans medverkande och föräldrarna. Jag kan med glädje och varm hand rekommendera Maria för liknande uppdrag, både inom och utanför skolan.
Kvinna 60år, Rektor
Maria är en fantastisk människa, hon är en “outstanding” lyssnare, har medlidande och är full av känslor. Maria har öppnat dörrar i mig som jag inte visste var stängda. Det är mycket glädje och sorg om vartannat men jag har fått en bättre helhetssyn på mig själv o andra. Jag har hittat mina känslor och fått nya perspektiv. Maria har en skarphet som få i rak kommunikation, ärlighet, raka besked, frågor och påståenden. Skämp som jag haft om mig och min barndom o mitt lilla inre barn har nu en helhet med mig och jag känner mig hel som människa. Jag rekommenderar henne till alla 🙂
Man 45år, Nätverksproffs o VD
Det bästa med att prata med dig var att du fick mig att ändra min syn och se situationer från en annan vinkel, vilket gjorde att jag kunde se saker och ta tag i dem. Hade jag inte kommit till dig hade jag låtit saker rinna ut i sanden. Istället kan jag nu stå upp för mig själv och säga vad jag känner. Jag kan också uttrycka vad jag tror på. Jag kan stå för mina åsikter o vågar prata och jag vet att det inte är farligt att visa vad man känner. Jag trodde aldrig att jag skulle våga vara så modig. Jag är stolt över mig själv och skulle vilja lära mig mera om mig själv. Samtalen är värda jättemycket för mig!
Kille 20 år

Light therapy

Handling stress

Picture Therapy

Dream Interpretation

Ritual Dance