Lavaljus

Ljusterapi

Är du trött, stressad, har ont i huvudet och behöver ljuset, avslappning, lugn och ro?

I modern färgterapi skapas monokromt eller strikt enfärgat ljus med en stark ljusprojektor. Färgerna är gnistrande starka, eftersom de är absolut rena utan sekundära inblandningar, precis som laserljus. De är exakt informationsbärare med mycket uttalande terapeutiska egenskaper.

Klienten placeras i ett sfäriskt rum och belyses med monokromt ljus och kan själv välja sin egen färgkombination. Resultatet är en förbluffande vacker ljusshow med förmåga att läka en stor mängd psykiska och psykosomatiska besvär.

De terapeutiska resultaten är ovanligt snabba och distinkta. Terapeutisk färgbehandling är i första hand tänkt som ett verktyg till självhjälp och som stimulans att uppgradera sin mentala och fysiska kapacitet.

Din energi, glädje, livslust och det positiva fylls på och cellerna kan på ett tillfredställande sätt öka syreupptagning, energiomsättning och enzymaktivitet. Detta leder till nybildning av DNA och nya celler. I denna monocroma ljusbehandling använder jag Karl Rybergs "ljusglob" (se www.monocrom.se).

Detta är även ett bra hjälpmedel för dig som är stressad, utbränd eller sover dåligt.

Behandlingen görs 1ggr. I månaden, och i snitt behövs 3-4 behandlingar för att komma i balans och må bra.